into the woods plak je as

SERVICE VOOR FESTIVALS

Peukenzee gaat op veel verschillende manieren de peukenzee tegen. Zo is Peukenzee erg actief en effectief op festivals, waar het allemaal ooit begon. Aangezien hier nog steeds veel wordt gerookt en het vaak plaatsvindt op een mooie locatie in de natuur, kan hier snel en veel impact worden gemaakt. In goed overleg met de festivalorganisator schrijft Peukenzee dan een Peukenplan. Een combinatie van verschillende diensten zorgen samen voor de vier kernwaardes waardoor er een gedragsverandering plaatsvindt, namelijk: Interactie, functionaliteit, bewustwording en belevenis. Meer informatie over wat Peukenzee kan doen voor uw festival/evenement? Neem gerust contact op via info@peukenzee.nl.

ZAK-ASBAK

De Zak-Asbak is één van de manieren waarop Peukenzee voor gedragsverandering wil zorgen. Deze is gemaakt van gerecycled plastic en er kunnen 13 sigarettenfilters in. Door de dop is de Zak-Asbak brand- en geurvrij. Je sigaret dooft vanzelf en zal niet je tas laten ruiken naar sigaretten. Wanneer je Zak-Asbak vol zit, leeg je deze waarna je hem opnieuw kunt vullen. We hebben op verschillende evenementen gestaan om Zak-Asbakken uit te delen en zo een conversatie te starten over peuken vervuiling. Zo stond Peukenzee in 2019 bij Canal Pride en Into The Woods Zak-Asbakken uit te delen. Buiten uitdeelacties om, zijn de Zak-Asbakken ook altijd hier beschikbaar. Er is een bestellimiet van 25 stuks.

zak-asbak
plak je as

PLAK JE AS

Plak-Je-As is een van de services die Peukenzee kan bieden aan festivals. De Plak-Je-As borden zijn custom-made kunstwerkborden die het hele festivalterrein over gedragen worden door de Peukenjongens en Peukenmeiden. Op deze borden zitten gedeeltes die kleven waar bezoekers hun sigarettenfilters op kunnen plakken. Zo breng je met de bezoekers de peukenzee van het festival in beeld en blijft het terrein schoon. De borden steken boven de menigte uit waardoor het de aandacht trekt van de festivalgangers. Tijdens het festivalseizoen van 2019 werd iedereen die we tegenkwamen erg enthousiast van de borden en wilde er graag aan meewerken. De borden worden ook een gezellige ontmoetingsplek. Benieuwd geworden naar de Plak-Je-As borden? Neem gerust contact op met info@peukenzee.nl.

PEUKENPLAN

Voor festivals denken wij graag mee over de manier waarop het Peukenprobleem het best aangepakt kan worden. Zo hebben wij voor een aantal festivals een Peukenplan geschreven. Hierin staan alle benodigdheden om het festivalterrein peukvrij achter te laten. Onderdelen van dit Peukenplan zijn onze Peukenjongens/meiden, onze AsBakfiets, de ZakAsbakken en onze custom-made kunstwerkborden. Meer informatie over een Peukenplan voor uw festival, neem gerust contact op via info@peukenzee.nl.

Plan voor bedrijven over sigaretten