Eigenaren Peukenzee

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Waar voorheen de focus lag op festivals en evenementen, is deze nu uitgebreid naar samenwerkingen met bedrijven, gemeentes, verenigingen, universiteiten en hogescholen. Deze samenwerkingen hebben verschillende invullingen, door de wisselende services die Peukenzee aanbiedt. Eén daarvan is een plan van aanpak voor bedrijven of locaties om gemakkelijk de hoeveelheid zwervende sigarettenfilters terug te dringen, het Peukenplan. Ook geeft Peukenzee inspirerende lezingen over het peukenprobleem en Peukenzee als onderneming, de Peukentalks. Peukenzee biedt sinds kort de Peukenzee Postbus aan. Dit is een postbus waar rokers hun gebruikte sigaretten in kunnen deponeren, waarna Peukenzee ze ophaalt om deze in de toekomst te recyclen. Benieuwd geworden naar een van de Peukenzee diensten? Neem gerust contact op via info@peukenzee.nl.

PEUKENPLAN

Voor bedrijven denken wij graag mee over de manier waarop het Peukenprobleem het best aangepakt kan worden. Zo hebben wij voor een aantal bedrijven een Peukenplan geschreven. Het Peukenplan is een plan van aanpak met een infographic en benodigdheden om gemakkelijk de hoeveelheid zwervende sigarettenfilters terug te dringen. Meer informatie over een Peukenplan voor uw bedrijf, neem gerust contact op via info@peukenzee.nl.


Peukenplan aanvragen

Plan voor bedrijven over sigaretten

POSTBUS EN PEUKENPAAL

Één van de benodigdheden uit het Peukenplan is de postbus. Deze postbus kan opgehangen worden bij een bedrijf of locatie. Mensen kunnen hun sigarettenfilters in de postbus weggooien zodat deze niet op de grond terecht komen. De postbus wordt eens in de zoveel tijd opgehaald, waarna wij ervoor zorgen dat de sigarettenfilters worden gerecycled. Zo houden we samen de straten vrij van sigarettenfilters en geven wij ze een tweede leven. Meer weten wat de postbus voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met op via info@peukenzee.nl.


Vragen over de postbus en peukenpaal?

PEUKENTALKS

Naast het praktische aanpakken van het Peukenprobleem zorgt Peukenzee ook op andere manieren voor vermindering van sigarettenfilters op straat. Zo geeft Peukenzee ook Peukentalks, een inspirerend verhaal over twee jonge ondernemers met een missie, die het net even anders willen doen. Een combinatie van plezier maken en een steentje bijdragen aan een betere wereld, op een manier die wel rendabel moet zijn. Zo heeft Peukenzee al mogen spreken voor partijen als de Gemeente Amsterdam en bouwbedrijf Van Gelder, maar ook voor de Minor Ondernemerschap van de HvA om hun visie op het ondernemen te delen. Benieuwd naar deze Peukentalks ? Neem gerust contact op via info@peukenzee.nl.


Vertel me meer

Lezing over duurzaamheid voor bedrijven Nederland