SERVICE op festivals

Peukenzee gaat op veel verschillende manieren de peukenzee tegen.

 Zo is Peukenzee erg actief en effectief op festivals, waar het allemaal ooit begon. Aangezien hier nog steeds veel wordt gerookt en het vaak plaatsvindt op een mooie locatie in de natuur, kan hier snel en veel impact worden gemaakt. In goed overleg met de festivalorganisator schrijft Peukenzee dan een Peukenplan. Hierin staan alle benodigdheden om het festivalterrein peukvrij achter te laten. Onderdelen van dit Peukenplan zijn onze Peukenjongens/meiden, onze AsBakfiets, de ZakAsbakken en onze custom-made kunstwerkborden. De combinatie van deze diensten zorgen samen voor de vier kernwaardes waardoor er een gedragsverandering plaatsvindt, namelijk: Interactie, functionaliteit, bewustwording en belevenis. Meer informatie over wat Peukenzee kan doen voor uw festival/evenement? Neem gerust contact op via info@peukenzee.nl.

 

SERVICE bij bedrijven

Voor bedrijven denken wij graag mee over de manier waarop het Peukenprobleem bij u het best aangepakt kan worden. Zo hebben wij voor Van Oord een Peukenplan geschreven, omdat er veel sigarettenfilters rondom het kantoor op de grond werden gegooid. Het Peukenplan is een plan van aanpak met infographics en de benodigdheden om gemakkelijk de hoeveelheid zwervende sigarettenfilters terug te dringen. Meer informatie over een Peukenplan voor uw bedrijf/locatie, neem gerust contact op via info@peukenzee.nl.

 

PeukenTalks 

Naast het praktische aanpakken van het Peukenprobleem zorgt Peukenzee ook op andere manieren voor vermindering van sigarettenfilters op straat. Zo geeft Peukenzee ook Peukentalks, een inspirerend verhaal over twee jonge ondernemers met een missie, die het net even anders willen doen. Een combinatie van plezier maken en een steentje bijdragen aan een betere wereld, op een manier die wel rendabel moet zijn. Zo heeft Peukenzee al mogen spreken voor partijen als de Gemeente Amsterdam en bouwbedrijf Van Gelder, maar ook voor de Minor Ondernemerschap van de HvA om hun visie op het ondernemen te delen. Benieuwd naar de Peukentalks van Peukenzee? Neem gerust contact op via info@peukenzee.nl.

 

PEUKENZEE PARTNERS

PEUKENZEE PARTNERS